IZVUČENI DOBITNICI:

AG Frigo sladoled kupi i iphone pokupi

Potraži označene artikle iz asortimana AG Frigo i uz kupovinu jednog ili više proizvoda učestvuj i ti!

Trajanje: Nagradna igra traje od 15.06.2022. do 15.08.2022. godine.


Nagrade:

1X Iphone 13 Pro Max

1X Vrtna garnitura Ratan

2X LG mašina za pranje veša

1X Samsung smart TV 50”

2X Električni romobil

5X Poklon bon 200KM

PRAVILNIK NAGRADNE IGRE
Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi državljani BiH sa stalnim prebivalištem u istoj, a koji prihvataju pravila nagradne igre. U nagradnoj igri ne mogu učestvovati zaposlenici Priređivača i članovi njihovih užih porodica.
U nagradnoj igri mogu učestvovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre ostvare kupovinu jednog ili više proizvoda iz asortimana AG Frigo.
Da bi lice učestvovalo u nagradnoj igri potrebno je da na poleđini fiskalnog računa čitko popuni kontakt podatke(ime, prezime, datum rođenja, adresa prebivališta, kontakt telefon) I tako popunjen fiskalni račun ubaci u označenu kutiju na prodajnim mjestima Leburić komerc d.o.o.
Važeći fiskalni račun sa kojim se može učestvovati je samo onaj koji je izdat u periodu trajanja nagradne igre.
Svaki učesnik može učestvovati u nagradnoj igri neograničen broj puta sa različitim brojevima računa.
Napomena: Svaki račun koji ispunjava učešće u nagradnoj igri biće obilježen sa ”ČESTITAM U IGRI STE!”
Izvlačenje dobitnika:
Izvlačenje dobitnika održava 27.08.2022. godine u prostorijama priređivača nagradne igre. (Fortuna City-Prnjavor). Ukupno će biti izvučeno 12 dobitnika nagrada.
U izvlačenju dobitnika biće prisutna tročlana komisija. Komisija će provjeriti da li je dobitnik učestvovao u nagradnoj igri u skladu sa pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti dodijeljena sledećem izvučenom dobitniku koji ima pravo na nagradu.

Objava imena dobitnika i preuzimanje nagrada:
Priređivač će spisak dobitnika objaviti u roku od 7 dana od dana izvlačenja na web stranici www.fortunamarketi.com. I na facebook stranici Fortuna marketi.
Sretni dobitnici dužni su preuzeti nagradu najkasnije u roku od 30 dana od dana prijema pisane obavijesti o osvojenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne preuzmu osvojene nagrade u predviđenom roku od 30 dana, Priređivač ih je dužan ponovo u roku od osam dana od isteka navedenog roka obavijestiti o osvojenoj nagradi, te odrediti naknadni rok za preuzimanje nagrada koji ne može biti duži od 8 dana od prijema obavijesti.

Trajanje: Nagradna igra traje od 15.06.2022. do 15.08.2022. godine

nagrade: